Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 22., péntek

Segítség, Anya lettem! fotópályázat részvételi szabályzat


Segítség, Anya lettem! FOTÓPÁLYÁZAT
részvételi szabályzat
Játsszatok velünk és legyen a tiétek egy egyedi pelenkatorta vagy a rengeteg csodás ajándék egyike! :) Eredményhirdetés 2017. október 29. (vasárnap) 17:00

A monori Meggymag Bababolt (Monori Babadiszkont) és az egyedipelenkatorta.hu szervezésében az oldalak üzemeltetője (Future Style Kft, 2200 Monor, Acsádi utca 72., 24101064-1-13) fotópályázatot hirdet Segítség, anya lettem! címmel. A pályázatra olyan képeket várunk, amelyek humorral fűszerezve vagy akár karikatúra-szerűen mutatják be az anyaság kevésbé kellemes oldalát. Szeretnénk, hogy a képeknél a humoron legyen a hangsúly, vicces formában bemutatva a nehezebb pillanatokat. Hiszen az anyaság egy csodálatos dolog, de ezek a pillanatok is az élet természetes velejárói. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fac/1/16/2665.png https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:)
A nyereményekből adódóan olyan kismamák és olyan anyukák jelentkezését várjuk, akiknek a (legkisebb) gyermeke a 0-3 éves korosztályba tartozik. A képeken szerepelhetnek közeli hozzátartozók is (apa, nagyszülők, testvérek), amennyiben a kép tükrözi a fotópályázat címét. Lehet 1 darab fotó vagy fotómontázs is.

A játékban tehát részt vehet bárki, aki jelenleg kismama vagy van legalább egy 3 év alatti gyermeke. A résztvevők jelentkezésükkel elfogadják a részvételi szabályzatban foglaltakat!

A játékban nem vehetnek részt a szervezők és azok közeli hozzátartozói.
Jelentkezni 2017. szeptember 22-től október 22. éjfélig folyamatosan lehet. 
A közönségszavazás október 27-én (pénteken) 17:00-kor zárul, hivatalos eredményhirdetés október 29-én (vasárnap) 17:00-kor, élő Facebook bejelentkezés formájában az Egyedi pelenkatorta Facebook oldalán.


Jelentkezés módja: KÉP+ ANYA és a képen látható gyermek(ek) KERESZTNEVE, gyermek kora, további személyek esetén hogy ki látható még a képen.
E-mailben várjuk a fotopalyazat@egyedipelenkatorta.hu e-mail címre az általad választott 1 db képet vagy montázst. Lehet színes vagy fekete-fehér kép is, ezt rád bízzuk, a lényeg, hogy humoros formában jelenítse meg a címet, erre számtalan lehetőség van :) 

A kép mellé a következő adatokat várjuk a pályázóktól: néhány mondatban bemutatkozhatsz, kismamaként megírhatod, hogy mikorra várod a babádat, anyaként a gyermeke(i)d korát, illetve hogy első gyermeked-e, hogy éppen milyen „nehézséggel küzdötök” az adott képen, vagy bármit amit szívesen megosztanál a képpel vagy magatokkal kapcsolatban. (Maximum 5 mondatban.)

Az albumba kizárólag azok a képek kerülhetnek be, melyek megfelelnek a játék kiírásnak és nem merül fel kizáró ok. Az Egyedi pelenkatorta Facebook oldalán a pályázati album a pályázat időtartama alatt naponta folyamatosan frissül a pályázatra beküldött képekkel, október 22-ig, az album végén a felajánlott különdíjak is megtekinthetőek lesznek.

A pályázók kizárólag olyan digitális felvétellel pályázhatnak, amelyek felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek. A fotópályázatra szánt képeket .jpg formátumban várjuk. A nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait, és szülőként hozzájárulnak a kiskorú gyermekről készült fotó közzétételéhez a fotópályázat albumában.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy az Egyedi pelenkatorta Facebook oldalán a képek megjelenjenek. A képet az elküldést követő 1 napon belül
feltöltjük a Segítség, Anya lettem! fotópályázat 2017 albumba:
és ezt jelezzük is neked, e-mailben megkapod a közvetlen linket, ahol szavazhatnak rátok ismerősök, barátok, rokonok.

FONTOS, hogy a képet megoszthatod a saját oldaladon, de a közönségszavazásnál a mi oldalunkon összegyűlt lájkok száma számít, így kérd meg az ismerőseidet, hogy kattintsanak az általad megosztott képre, és tetszésüket ott (is) fejezzék ki. :)
Kérjük, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett a szervezett lájkgyűjtő oldalak használatát mellőzzétek, szabálytalanság esetén fenntartjuk a kizárás lehetőségét.

A szavazást 2017. október 25-én (pénteken) 17 órakor zárjuk le, az addig érkezett lájkok száma érvényes a képeknél (hozzászólásban jelezni fogjuk minden képnél az utolsó érvényes szavazatszámot).

Díjazás, nyeremények:
1.      Közönségszavazás: 3 nyertest hirdetünk, a legtöbb lájkot begyűjtő kép nyertese egy 3 emeletes, egyedi fényképes pelenkatortát kap, a második helyezett egy kétemeletest, a 3. helyezett pedig egy egyszintes pelenkatorta boldog tulajdonosa lesz fix ajándékként és emellett természetesen jogosult bármelyik különdíjra , amelyek odaítéléséről az azt felajánlók döntenek. 
2.      Különdíjként számos ajándék kerül kiosztásra, melyeket a Segítség, Anya lettem! fotópályázat album végére feltöltött képeken megtekinthettek. Hogy melyik különdíjat ki kapja, arról minden esetben az ajándékot felajánló személy dönt különböző szempontok figyelembe vételével.
3.      MINDEN jelentkezőnek emléklappal szeretnénk emlékezetessé tenni és megköszönni a fotópályázatra való jelentkezést, emellett minden jelentkezőt megilletnek majd különböző kedvezmények, beváltható kuponok, melyekről külön posztban részletesen beszámolunk hamarosan.
A nyertesek kihirdetésére október 29-én (vasárnap) 17:00-kor,
élő Facebook bejelentkezés formájában kerül majd sor.


Határidők, időpontok, helyszínek:
Jelentkezési időszak:: 2017. szeptember 23. – október 22.
Közönségszavazás lezárása: 2017. október 27. (péntek) 17:00
Eredményhirdetés: 29-én (vasárnap) 17:00 Egyedi pelenkatorta Facebook, élő adás

A nyeremények átvételére személyesen Monoron van lehetőség, vagy szállítási költség ellenében országosan házhoz szállíttatjuk őket.

A jelentkezők hozzájárulnak, hogy a nyertesek nevét a szervező közzétegye.
A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére csak előzetes hozzájárulást követően adjuk ki. A pályázók hozzájárulnak, hogy a szervező releváns témában e-mailben időnként tájékoztatást küldjön 1-1 akcióról vagy termékkör bővülésről.
A Future Style Kft. a változtatás jogát fenntartja.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal! :)
Jó játékot kívánunk!
Bukai Zsófi és a szervezők


#fotópályázat_2017, #anya-lánya_fotópályázat, #baba-mama_fotópályázat, #kismama_fotópályázat #családi_fotópályázat #nyereményjáték_2017, #egyedi_pelenkatorta, #pelenkatorta_ingyen,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése